Program Evenimente

Apr
20
vin
2018
Curs de chitara pentru copii @ Ceburashki Kids Club
Apr 20@17:30 – 18:30
Curs de chitara pentru copii @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

La ce varsta invatam sa cantam la chitara?

Procesul de invatare este mult mai rapid si eficient la varste fragede. Se incepe cu notiuni de baza, jocuri muzicale si cantecele simple (vezi cursul de muzica si miscare). Noi recomandam inceperea studiului chitarei in jurul varstei de 8 ani, adica momentul in care incep sa fie indeplinite urmatoarele conditii esentiale:

* confort in manevrarea instrumentului
* degete suficient de puternice pentru a apasa pe corzi
* entuziasmul necesar pentru a incepe studiul si a repeta acasa

Alegerea chitarei

Prima chitara nu trebuie neaparat sa fie foarte scumpa sau pretentioasa. E suficient sa-i placa si sa se simta confortabil cu ea. Marimea si greutatea instrumentului nu trebuie sa il incomodeze. Daca copilul este stangaci, va avea nevoie de o chitara speciala.

La cumpararea chitarei, este recomandat ca cel mic sa fie de fata: aspectul instrumentului conteaza enorm pentru copil, chiar daca nu are nicio influenta asupra muzicii in sine. Culoarea, forma si textura trebuie sa fie atractive, sa-si doreasca aceasta chitara ca pe-o jucarie noua si sa se bucure cu tot sufletul de ea. Asa va fi mult mai motivat sa studieze.
Metoda de predare trebuie sa fie adaptata varstei si nivelului copilului. Daca a mai studiat un alt instrument inainte, ii va fi mai usor sa asimileze anumite notiuni.

Este foarte important ca micutul sa repete acasa:

* climatul trebuie sa fie propice studiului, fara intreruperi sau zgomote care sa-l distraga.
* chitara va fi pastrata intr-un loc accesibil, pentru a o putea utiliza in orice moment va simti nevoia.
* incurajarile si aplauzele celor dragi nu trebuie sa lipseasca. Aprecierea de acum conteaza mai mult decat un calificativ FB!
* greselile sunt o parte inevitabila a procesului de invatare. Nu trebuie sa atraga critici aspre sau certuri.
* programul de repetitii ar fi de 20-30 de minute pe zi, pentru a fructifica ce a deprins de la profesorul lui.

Sa nu uitam ca educatia muzicala de acum ii va cultiva copilului dragostea pentru arta, pentru frumos pe tot parcursul vietii, ii va dezvolta auzul si ii va stimula creativitatea. Ar putea ajunge un muzician de succes daca isi urmeaza talentul si mai ales disciplina – insa chiar daca nu se va intampla asa, va pastra muzica unei copilarii frumoase.

Fiecare lectie a cursului de chitara dureaza 60 de minute.  Abonamentul cu o singura pe o luna costa 120 lei, sau de doua ori pe luna 200 lei.

BONUS cursantii nostrii primesc acces 30 minute la locul de joaca!

Curs de Dans Modern @ Ceburashki Kids Club
Apr 20@18:30 – 19:30
Curs de Dans Modern @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

Curs sustinut si coordonat de Honey Bears Club!

Dansul modern este unul din cele mai grele de definit din punct de vedere al tehnicii.

Modern nu inseamna neaparat un ritm mai rapid sau mai lent. Modern nu inseamna neaparat un anume tip de muzica, la fel cum dansatorii nu trebuie sa aiba anumite abilitati fizice sau sa spuna o poveste in timp ce danseaza. La dansul modern pare ca nu este obligatoriu nimic, insa cu toate acestea poate include absolut toate elementele care tin de dans in general. Acest lucru este privit ca un avantaj de majoritatea coregrafilor si dansatorilor, deoarece, in teorie, au multiple posibilitati si oportunitati.

Problema cu aceste oportunitati nelimitate face ca dansul modern sa fie un subiect mult mai dificil de dezbatut. Scopul defineste un gen, un stil de dans. Problema cu dansul modern este ca scopul sau initial a fost unul foarte, foarte vag. A vizat mai mult inlaturarea regulilor stricte impuse de alte forme de dans – de exemplu baletul.

Scopul acesta al inlaturarii limitarilor altor forme de dans, a dus la evolutia dansului modern ca o forma de dans preluata de tot mai multi dansatori si coregrafi pasionati. Este timpul ca modernul sa intre intr-o noua faza – s-a maturizat ca stil si toata lumea este de acord cu asta.

In fapt, de la aparitie si pana acum, dansul modern a avut acelasi scop: exprimarea libera a fost pusa pe primul loc. Accentul cade aici pe comunicare, pe ceea ce vrea sa transmita artistul prin dans. Exact la fel ca si niste noi usi deschise, dansul modern a inlaturat toate barierele si a deschis o cale noua catre exprimare. Dansul, in forma sa moderna, pune mai mult accent pe ceea ce simte persoana care danseaza, pe modul cum isi exprima sentimentele prin miscarile de dans, decat pe reguli stricte, pasi impusi si alte astfel de limitari. Scopul dansului modern devine, prin urmare, cel de a elibera artistul, dansatorul si de a-i permite sa se exteriorizeze. Desigur si formele dansului clasic permit exprimarea de emotii vibrante, insa ca o evolutie, dansul modern reuseste sa faca acelasi lucru fara a mai respecta neaparat un set foarte strict de reguli.

Acesta aduce o serie de avantaje. Un mod aprofundat şi în acelaşi timp delicat de a pune în mişcare corpul tău. Dezvoltă coordonrea minţii şi a muşchilor. Incurajează menţinerea unei posturi bune, idiferent de vârstă, dezvoltă tonusul muscular.

Este unul din puţinele hobby-urile care pot fi un formidabil mijloc social. Ajută în dezvoltarea abilităţilor de comunicare, promovează încrederea în sine şi în ceilalţi, dezvoltă creativitatea artistică şi interpretarea muzicală.

Antrenamentele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, atat pentru cei incepatori cat si pentru cei care au mai practicat dans sau alte ramuri sportive.

Pentru a afla toate detaliile accesati pagina dedicata a evenimentului.

BONUS cursantii nostrii primesc acces 30 minute la locul de joaca

Varsta recomandata : 4+
Orar: Vineri de la 18.30-19.30
Durata curs : 4 sedinte pe luna
Pret Curs: 100 lei / abonament lunar

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati pe office@ceburashki.ro
sau 0723669213

Detalii program si locatie www.ceburashki.ro

Apr
21
sâm
2018
Curs de actorie @ Ceburashki Kids Club
Apr 21@18:00 – 19:00
Curs de actorie @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

Cursul de Actorie pentru copii presupune:

– dezvoltare personală

– comunicare (învățare susținere discurs, oratorie)

– dezvoltare memorie

– dezvoltare concentrare

– dezvoltare creativitate / imaginație

 

Cursul de Actorie are un modul de 8 ședințe. 

Grupa nu ar trebui să fie mai mare de 12 copii, mai ales dacă sunt mici, sub 9 ani.

Totodată, cursul de Actorie reprezintă o inițiere în mediul înconjurător prin diferite tehnici de modelare a personalității fiecărui cursant. 

La finalul cursului, fiecare participant va primi o DIPLOMĂ de absolvire a cursului de Actorie.

Cursul este tinute de Dragoș N. Savu, 29 ani. El are masterat în comunicare teatrală și teatrologie, este critic teatral la Dilema Veche și B-critic.ro, coordonator actorie la Actorie 117 de 5 ani împreună cu Rareș Florin Stoica, Vlad Nemeș și Cristina Casian (actori). Workshop-uri susținute în diferite școli și centre sociale.

Pentru a vizualiza cand sunt programate  cursurile de actorie, puteti accesa programul de evenimente al clubului.

Apr
23
lun
2018
Curs Muzica, Miscare si Improvizatie @ Ceburashki Kids Club
Apr 23@17:00 – 18:00
Curs Muzica, Miscare si Improvizatie @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

Muzica, miscare si improvizatie

Curs pentru orice varsta, intr-o atmosfera centrata pe relaxare si cunoastere.

Prin metode internationale de pedagogie activaDalcroze, Orff, Kodaly– cursul are ca scop dezvoltarea inteligentelor multiple.

Cu ajutorul miscarii in ritmul muzicii, corpul uman se transforma, prin tehnica Dalcroze, intr-un instrument muzical care, prin experimentarea personala a notiunilor de baza, raspunde natural, fiind solicitat cognitiv, afectiv si psiho-motric.

Astfel sunt intelese notiuni muzicale fundamentale: tempo, ritm, melodie, fraza, masura, expresie.

Prin metoda Orff, profilurile ritmice, care stau la baza artei sonore, se regasesc in improvizatia instrumentala. Copiii participa cu tot corpul lor, se misca, sunt relaxati, bucurosi ca pot canta la ”instrumente” muzicale facute chiar de ei, dezvoltandu-si imaginatia, creativitatea.

Promotorul cantului vocal, Kodaly, ne prezinta conceptele sonore intr-un mod firesc, usor de inteles.

La sfarsitul fiecarei lectii, copiii sunt incurajati sa improvizeze. Ei vin in fata grupului si isi asuma, pe rand, rolul de ”vorbitor” – cel din fata, cel care transmite ceva, care poate si are curaj sa spuna. Astfel se dezvolta abilitati de comunicare si relationare in grup.

Atmosfera creata este foarte importanta!

Elevii sunt coordonati, incurajati, marele rol al profesorului fiind de a improviza, de a reusi sa ”se plieze„ cat mai bine pe grupul respectiv de elevi, folosind mijloace si procedee didactice, contopind metode, abordand elemente din pedagogii alternative: Montessori, Waldorf, Step by Step.

Fiecare lectie a cursului Muzica, miscare si improvizatie tine 50 de minute si are 4 ateliere de lucru:

 • Simte ritmul!
 • Urmeaza muzica!
 • Intelege muzica!
 • Improvizeaza!

 

Acest curs formeaza notiuni de baza pentru intelegerea muzicii, o prima etapa pentru cei care vor sa studieze un instrument muzical.

 

Intr-o grupa se pot inscrie 10-15 elevi, in functie de varsta.

Mihaela Mățăoanu este un profesor de muzică, cu experienta didactica de peste 25 de ani. Are participari la numeroase concursuri, spectacole si emisiuni TV. A format prin educatie pozitiva, caractere puternice.

Studiaza metode internationale de educatie activa si aplica, in activitatea didactica, concepte care rup barierele traditionale de predare a muzicii, imprumutand elemente din pedagogii alternative care ii aduc pe elevi mai aproape de intelegerea muzicii.

” Prin muzica, prin educatia activa, pozitiva, copilul doreste sa cunoasca, invata sa faca alegeri, dezvoltand relatii interumane profunde.”

BONUS cursantii nostrii primesc acces 30 minute la locul de joaca!

Curs de Karate pentru copii @ Ceburashki Kids Club
Apr 23@18:00 – 19:00
Curs de Karate pentru copii @ Ceburashki Kids Club

Daca iti doresti ca al tau copil sa capete incredere in fortele proprii, sa fie mai disciplinat, mai ordonat si sa isi consume energia intr-un mod constructiv, atunci nu ezita sa il inscrii la cursurile de karate pentru copii organizate in cadrul Ceburashki Kids Club!

Stiai ca?

 • Karate-ul este o oaza de sanatate deoarece:
 • Iti dezvolta corpul armonios,
 • Iti intareste pshihicul si fizicul,
 • te invata sa traiesti in armonie cu tine si cu cei din jur,
 • practicand karate vei invata ca politetea si respectul stau la baza societatii
 • te ajuta sa capeti incredere in fortele proprii,
 • iti intareste vointa si iti mareste capacitatea de concentrare
 • te ajuta sa te autodepasesti,
 • te ajuta sa iti consumi energia intr-un mod constructiv,
 • te ajuta sa iti faci prieteni noi,
 • si multe altele

Practicand karate vei invata o multime de cuvinte in limba japoneza, inclusiv sa numeri si vei dobandi o multime de cunostinte despre lumea fascinanta a artelor martiale.

Acest curs este sustinut de doamna Instructor Ana Mihaela Mitu ce detine centura neagra.

Motto-ul dansei – „Invatam sa ne luptam, pentru a nu mai avea nevoie de lupta!”

Doaman instructor a inceput sa practice karate sub indrumarea lui Sensei Cristian Lambrea, iar centura neagra, a obtinut-o in urma examinarii efectuate de maestrrul japonez Tetsuji Nakamura Sensei, World Chief Instructor al I.O.G.K.F.

Este instructor in cadrul Clubului Contact Bucuresti unde lucreaza cu o grupa de copii. Pana in prezent a participat la nenumarate stagii si seminarii de aprofundare a artelor martiale, conduse de: Sensei Morio Higaona, Sensei Tetsuji Nakamura, Sensei Victor Panasiuk, Sensei Kacem Zoighari, Sensei Cristian Lambrea, etc.

„Consider artele martiale o cale a non-violentei.  Cred ca scopul fundamental al unei arte martiale (mai ales traditionale) este de a oferi strategii care sa protejeze individul de orice agresiune fizica, psihica, cotidiana sau nu. Esenta acestor strategii este data de supletea fizica, dar si de cea mentala, de capacitatea de a intelege, de a accepta, de a simti profund actul de agresiune, motivatia lui, omul din spatele acestuia; in final – realitatea care ne inconjoara. Artele martiale ne ofera  si o mai buna relatie cu interiorul nostru. Acestea ne ajuta sa ne depasim propriile limitari si sa traim mai armonios. Chiar si bolile, afectiunile pot fi vazute ca  dezechilibre, agresiuni orientate catre noi, de care, de asemenea, este bine sa stim a ne proteja.

Ca pregatire si formare specific profesionala sunt psihoterapeut de orientare psihanalitica (cu formare si in zona cognitiv comportamentala). Am peste 15 ani de practica in domeniul psihoterapiei si consilierii, individuale si de grup, pentru copii si adulti.

Imi plac foarte mult copiii si stiu sa lucrez cu ei. O lunga perioada am lucrat ca profesor si psiholog scolar. Astfel, stiu sa relationez cu cei mici, stiu sa ii ascult. Stiu sa ii motivez si sa ii fac sa capete incredere in ei.”

 

Gimnastica Aerobica pentru Copii – INCEPATORI @ Ceburashki Kids Club
Apr 23@19:00 – 20:00
Gimnastica Aerobica pentru Copii - INCEPATORI @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

Curs sustinut si coordonat de Honey Bears Club, in loctia din sectorul 6 la Ceburashki Kids Club.

Gimnastica aerobica sportiva este benefica organismului atat din punct de
vedere fizic, cat si emotional. Prin aceste exercitii si miscari complexe
realizate sub indrumarea unui antrenor dedicat sunt dezvoltate toate grupele
musculare, iar flexibilitatea corpului creste. Desi la inceput gimnastica
aerobica sportiva pare a fi prea solicitanta pentru cei mici, cu timpul,
conditia fizica se va imbunatati si vor aparea modificari ale respiratiei si
circulatiei sangelui si mai mult decat atat, putem adauga coordonarea si
imbunatatirea abilitatilor de interactiune si socializare alaturi de
ceilalti copii participanti.

Prin aceste antrenamente urmarim dezvoltarea tuturor calitatilor motrice,
precum viteza, forta, flexibilitate, rezistenta si coordonarea. In timpul
antrenamentelor se lucreaza la postura, la gratie si la atitudine. Se
realizeaza o dezvoltare fizica armonioasa a copilului. Cei mici vor invata
elementele de baza din gimnastica precum, roata, stand pe maini sau
rasturnare lenta inainte/inapoi , precum si elemente cu un grad de
dificultate mai mare.

Antrenamentele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani,
atat pentru cei incepatori cat si pentru cei care au mai practicat
gimnastica sau alte ramuri sportive.

Varsta recomandata : 5+
Orar: Luni si Miercuri  de la 19.00-20.00
Pret Curs: 160 lei / abonament lunar/de doua ori pe luna

PRIMA LECTIE ESTE GRATUITA!


Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati pe office@ceburashki.ro
sau 0754066555

Detalii program si locatie www.ceburashki.ro

Apr
24
mar
2018
Atelier de creatie prin recreatie @ Ceburashki Kids Club
Apr 24@17:30 – 18:30
Atelier de creatie prin recreatie @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

„Toti copiii se nasc artisti” spunea Pablo Picasso.

Cursul de CREATIE prin ReCreatie, este tinut de Mihaela Pirvu, artist plastic si pedagog cu experienta. Ea a studiat arta plastica de cand se stie, a terminat liceul Nicolae Tonitza, Facultatea Nicolae Grigorescu, masterul iar in 2012 a primit gradul de Doctor in Arte vizuale.

Grupele sun formate din maxim 8 copii.

Varsta: 4-7 ani; 8-11 ani; 12-17 ani; adulti

Durata atelier: 50 minute

Atelierul va cuprinde exercitii pentru dezvoltarea creativitatii, o incursiune in istoria artelor plastice, aplicatii practice a celor studiate si incheiem cu tragerea unor concluzii si invataturi teoretice.

Cursul este structurat pe module ce dureaza o luna (de doua ori pe saptamana~8 sedinte) in valoare de 180 lei. Materialele sunt asigurate de noi.

„Intr-o lume agitata, alunecand in jurul nostru intr-un ritm accelerat si nesigur, gasim tot mai putine momente pentru noi insine. Suntem tentati sa vindem, sa cumparam orice; negociem totul, mai putin linistea noastra interioara. Pictura ramane un tratament sigur al acestui dezechilibru si ofera remediul cel mai la indemana: a privi. Nu cred ca exista vreo cale mai eficienta de a regasi armonia interioara decat aceea de a privi.

Nu mi-am propus sa schimb lumea, nici sa impresionez sau sa provoc prin originalitate. Am privit aceasta preocupare a mea ca pe o calatorie spre mine, o calatorie cu trenul catre o destinatie necunoscuta. Un tren plin de ferestre care te indeamna sa privesti si te invita sa cunosti.” Mihaela Pirvu

”Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra.” – Pablo Picasso.

BONUS cursantii nostrii primesc acces 30 minute la locul de joaca!

Apr
25
mie
2018
Curs de Karate pentru copii @ Ceburashki Kids Club
Apr 25@18:00 – 19:00
Curs de Karate pentru copii @ Ceburashki Kids Club

Daca iti doresti ca al tau copil sa capete incredere in fortele proprii, sa fie mai disciplinat, mai ordonat si sa isi consume energia intr-un mod constructiv, atunci nu ezita sa il inscrii la cursurile de karate pentru copii organizate in cadrul Ceburashki Kids Club!

Stiai ca?

 • Karate-ul este o oaza de sanatate deoarece:
 • Iti dezvolta corpul armonios,
 • Iti intareste pshihicul si fizicul,
 • te invata sa traiesti in armonie cu tine si cu cei din jur,
 • practicand karate vei invata ca politetea si respectul stau la baza societatii
 • te ajuta sa capeti incredere in fortele proprii,
 • iti intareste vointa si iti mareste capacitatea de concentrare
 • te ajuta sa te autodepasesti,
 • te ajuta sa iti consumi energia intr-un mod constructiv,
 • te ajuta sa iti faci prieteni noi,
 • si multe altele

Practicand karate vei invata o multime de cuvinte in limba japoneza, inclusiv sa numeri si vei dobandi o multime de cunostinte despre lumea fascinanta a artelor martiale.

Acest curs este sustinut de doamna Instructor Ana Mihaela Mitu ce detine centura neagra.

Motto-ul dansei – „Invatam sa ne luptam, pentru a nu mai avea nevoie de lupta!”

Doaman instructor a inceput sa practice karate sub indrumarea lui Sensei Cristian Lambrea, iar centura neagra, a obtinut-o in urma examinarii efectuate de maestrrul japonez Tetsuji Nakamura Sensei, World Chief Instructor al I.O.G.K.F.

Este instructor in cadrul Clubului Contact Bucuresti unde lucreaza cu o grupa de copii. Pana in prezent a participat la nenumarate stagii si seminarii de aprofundare a artelor martiale, conduse de: Sensei Morio Higaona, Sensei Tetsuji Nakamura, Sensei Victor Panasiuk, Sensei Kacem Zoighari, Sensei Cristian Lambrea, etc.

„Consider artele martiale o cale a non-violentei.  Cred ca scopul fundamental al unei arte martiale (mai ales traditionale) este de a oferi strategii care sa protejeze individul de orice agresiune fizica, psihica, cotidiana sau nu. Esenta acestor strategii este data de supletea fizica, dar si de cea mentala, de capacitatea de a intelege, de a accepta, de a simti profund actul de agresiune, motivatia lui, omul din spatele acestuia; in final – realitatea care ne inconjoara. Artele martiale ne ofera  si o mai buna relatie cu interiorul nostru. Acestea ne ajuta sa ne depasim propriile limitari si sa traim mai armonios. Chiar si bolile, afectiunile pot fi vazute ca  dezechilibre, agresiuni orientate catre noi, de care, de asemenea, este bine sa stim a ne proteja.

Ca pregatire si formare specific profesionala sunt psihoterapeut de orientare psihanalitica (cu formare si in zona cognitiv comportamentala). Am peste 15 ani de practica in domeniul psihoterapiei si consilierii, individuale si de grup, pentru copii si adulti.

Imi plac foarte mult copiii si stiu sa lucrez cu ei. O lunga perioada am lucrat ca profesor si psiholog scolar. Astfel, stiu sa relationez cu cei mici, stiu sa ii ascult. Stiu sa ii motivez si sa ii fac sa capete incredere in ei.”

 

Cursuri SAH – Nivel Incepator @ Ceburashki Kids Club
Apr 25@18:00 – 19:30
Cursuri SAH - Nivel Incepator @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

Sahul isi are originile in antichitatea indiana si persana, fiind un sport care a traversat mileniile, pastrandu-si in timp  aproape toate caracteristicile pentru care a fost inventat si practicat. Initial gandit doar pentru formarea elitelor, sahul a devenit extrem de popular. Mai mult in ultimul deceniu, odata cu dezvoltarea tehnologiei informatice, sahul a patruns in scoli, devenind obiect de studiu de baza in formarea tinerilor scolari. Marile puteri ale lumii (SUA, Rusia si China) au introdus sahul in scoala ca o metoda eficienta de educare a copiilor, in spiritul luptei sportive.

Sahul dezvolta memoria, capacitatea de calcul, atentia distributiva, rabdarea, oferind satisfactia unei lupte bazate pe inteligenta, experienta si curaj. Sahul te ajuta sa ai mentalitate de Campion!

Ceburashki Kids Club impreuna cu Casa Sahului – Scoala de Sah M.F. Mihai Panait

invita copiii sa descifreze tainele sportului mintii!

In dorinta de a veni in sprijinul tuturor copiilor isteti, pasionati de sah, incepatori sau neinitiati, avansati sau doar curiosi, va oferim dragi parinti, urmatoarele module de curs:

Modul 1: Curs Incepatori.

Pret recomandat: 400 RON/ cursant

Varsta recomandata : +5-12 ani

Durata lectie: 90 minute

Modulul cuprinde: 10 lectii

Durata: Se vor desfasura 1 lectie/saptamana

Program: Miercuri – ora 18:00 -19:30

BONUS cursantii nostrii primesc acces 30 minute la locul de joaca!

Locatie:  Str. Apostol Constantin nr. 2-6, sector 6 (zona Lujerului – Cora – Plaza).

Tematica lectiilor:

 1. Ce este sahul? Sa cunoastem tabla de joc si cateva elemente de istorie. Geometria tablei: Linia, Coloana, Diagonala; Flancul Regelui, Flancul Damei. Coordonatele celor 64 de patratele. Notatia in sah. Valoarea pieselor.
 2. Cum muta pionul? Capturarea pionului. Promovarea pionului. Pozitia initiala a pionilor. Exercitii si partide cu pioni. Scorul in partida de sah.
 3. Finaluri practice de pioni. Regula En-Passant. Turnul. Cum muta turnul? Turn contra pion(i). Turn contra turn si pion. Sustinerea promovarii pionului cu turnul.
 4. Cum muta nebunul? Nebun contra pion(i). Nebun contra nebun si pion. Sustinerea promovarii pionului cu nebunul. Nebuni de culori diferite.
 5. Cum muta dama? Dama contra pion(i). Dama contra dama si pion. Sustinerea promovarii pionului cu dama. Mobilitatea damei in lupta cu turnul sau nebunul. Capturari.
 6. Cum muta calul? Cal contra pion(i). Cal contra cal si pion. Sustinerea promovarii pionului cu calul. Atacul dublu cu calul.
 7. Cum muta regele? Rege contra pion(i). Ce este matul? Ce este patul? Diferenta intre “sah” si “sah-mat”. Maturi simple intr-o mutare.
 8. Matul cu Dama. Matul cu 2 Turnuri. Matul cu perechea de nebuni. Matul cu Cal si Nebun (varianta finala, simplificata). Maturi amuzante.
 9. Asezarea initiala a pieselor. Notiuni de joc si strategie: Centru, Flanc, Dezvoltare, Rocada si siguranta Regelui, deschideri simple. Modele de partida. Cateva partide scurte. Matul lui Legal.
 10. Matul cu Turnul. Combinatii simple: Furculita sau atacul dublu. Exemple. Legatura. Cum utilizam legatura. Cum scapam de o legatura. Atacul/ sahul prin descoperire. “Moara”. Exemple.

Fiecare lectie din acest modul se va desfășura cu materiale clubului (tablă didactică de prezentare, teste, diagrame, fișe partida, cărți), materiale ce vor fi puse la dispozitia micilor cursanti.

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati pe mail : office@ceburashki.ro sau la telefon : 0723.669.213

Gimnastica Aerobica pentru Copii – INCEPATORI @ Ceburashki Kids Club
Apr 25@19:00 – 20:00
Gimnastica Aerobica pentru Copii - INCEPATORI @ Ceburashki Kids Club | București | Municipiul București | România

Curs sustinut si coordonat de Honey Bears Club, in loctia din sectorul 6 la Ceburashki Kids Club.

Gimnastica aerobica sportiva este benefica organismului atat din punct de
vedere fizic, cat si emotional. Prin aceste exercitii si miscari complexe
realizate sub indrumarea unui antrenor dedicat sunt dezvoltate toate grupele
musculare, iar flexibilitatea corpului creste. Desi la inceput gimnastica
aerobica sportiva pare a fi prea solicitanta pentru cei mici, cu timpul,
conditia fizica se va imbunatati si vor aparea modificari ale respiratiei si
circulatiei sangelui si mai mult decat atat, putem adauga coordonarea si
imbunatatirea abilitatilor de interactiune si socializare alaturi de
ceilalti copii participanti.

Prin aceste antrenamente urmarim dezvoltarea tuturor calitatilor motrice,
precum viteza, forta, flexibilitate, rezistenta si coordonarea. In timpul
antrenamentelor se lucreaza la postura, la gratie si la atitudine. Se
realizeaza o dezvoltare fizica armonioasa a copilului. Cei mici vor invata
elementele de baza din gimnastica precum, roata, stand pe maini sau
rasturnare lenta inainte/inapoi , precum si elemente cu un grad de
dificultate mai mare.

Antrenamentele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani,
atat pentru cei incepatori cat si pentru cei care au mai practicat
gimnastica sau alte ramuri sportive.

Varsta recomandata : 5+
Orar: Luni si Miercuri  de la 19.00-20.00
Pret Curs: 160 lei / abonament lunar/de doua ori pe luna

PRIMA LECTIE ESTE GRATUITA!


Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati pe office@ceburashki.ro
sau 0754066555

Detalii program si locatie www.ceburashki.ro

 
Scroll Up