Curs de Dans Sportiv

Curs sustinut si coordonat de Honey Bears Club!

Antrenoarea Ana Maria Mihu practica dans sportiv de peste 10 ani. Pe parcursul acestor ani a participat la numeroase competitii,atat in tara cat si in strainatate. Multiple rezultate la concursuri internationale,cum ar fi Dance Masters dar si la campionate nationale. A reprezentat tara in Rusia,Cehia si Ungaria in cadrul unor competitii de salsa.
Este foarte serioasa,dedicata, ii place lucrul cu copiii isi doreste performanta dar si sa impartaseasca frumusetea acestui sport.

Dansul este o activitate naturală a omului!
Dansul sportiv este folosit pentru a defini latura competitivă a dansului de societate. Această activitate, interesantă şi plină de farmec, de petrecere a timpului liber, a fost redenumită pentru a se potrivi cu imaginea sa modernă de sport solicitant. Caracteristicile sale constau în forță fizică, agilitate, coordonare, rezistentă, nivel ridicat de fitness, disciplină, munca în echipă, har, stil şi interpretare muzicală.

Acesta aduce o serie de avantaje: un mod aprofundat şi în acelaşi timp delicat de a pune în mişcare corpul tău: dezvoltă coordonrea minţii şi a muşchilor, încurajează menţinerea unei posturi bune, idiferent de vârstă, dezvoltă tonusul muscular.
Este unul din puţinele hobby-urile care pot fi un formidabil mijloc social care ajută în dezvoltarea abilităţilor de comunicare, promovează încrederea în sine şi în ceilalţi, dezvoltă creativitatea artistică şi interpretarea muzicală.
Antrenamentele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, atat pentru cei incepatori cat si pentru cei care au mai practicat dans sau alte ramuri sportive.

Varsta recomandata : 4+
Orar: Marti si Joi de la 17.30-18.30
Durata curs : 8 sedinte pe luna
Pret Curs: 185 lei / abonament lunar

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati pe office@ceburashki.ro
sau 0754066555

Detalii program si locatie www.ceburashki.ro

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 15 =

 
Scroll Up