Despre

Ceburashki Kids Club este un loc de joaca situat in sectorul 6.

Poate sună greu de reţinut sau pronunţat, Ceburashki, este o denumire inspirată dintr-un personaj iconic din desenele animate de origine rusă. Ulterior, acesta a devenit un subiect popular de glume vesele între copii. Ceburashka este „un animăluţ necunoscut ştiinţei”.El are urechile mari de maimuţică, un corp care seamănă cu un cub şi trăieşte în pădurea tropicală. Povestea începe astfel: el ajunge accidental într-o lada de portocale, le mănâncă până are burtica plină şi adoarme. Cutia în care se află el este livrată într-un magazin alimentar din Moscova şi aşa începe povestea lui. Denumirea noastră este „Ceburashki” pentru că este scrisă la plural, astfel am vrut să transmitem mesajul că în clubul nostru pot participa copiii de toate vârstele, pentru activităţi variate.

Pentru că Ceburashki este un club dedicat copiilor între 2-14 ani, ne-am gândit că simplă imagine a noastră să inspire veselie şi amuzament copiilor dumneavoastră. Scopul nostru este acela de a dezvolta abilităţile, talentele şi preferinţele copiilor în modul cel mai accesibil lor. Asa ca demersul nostru se realizeaza prin joacă şi programe educative variate.

 

Organizat într-un spaţiu de 300 mp, Ceburashki este un loc de joacă din zona ta, bine împărţit atât pentru bebeluşi şi copii, cât şi pentru părinţii care doresc să participe alături de ei la evenimente, dar şi la alte activităţi zilnice pe care le-am ales cu mult interes. De aceea, clubul Ceburashki are 4 încăperi foarte bine definite pentru fiecare activitate în parte:

 • o cameră de joacă pentru copii care conţine topogane şi jucării, unde pot participa şi bebeluşii care vor să se joace într-un spaţiu amenajat în siguranţă pentru ei
 • o cameră pentru activităţi de dans, foosball, mini-biliard, jocuri xbox şi karaoke
 • o cameră unde pot servi masa şi unde pot face activităţi zilnice de pre sau after-school, arte plastice, pictură, limbi străine, cultură generală şi alte activităţi
 • o cameră doar pentru părinţi, unde tăticii pot urmări un meci de fotbal, iar mămicile pot savura o cafea între fete, în timp ce copiii se află la o petrecere sau la o activitate fără a fi deranjaţi nici unii, nici alţii.

Program

Va aşteptăm în fiecare zi, de Luni până Duminică în intervalul orar 12:00-21:00!

Preţuri

Half club:

 • Cameră de joacă pentru copii între 2-7 ani.
 • Se poate ieşi şi reintra pe parcursul aceleiaşi zile.
 • Doi adulţi pot intra gratuit în preţul unui bilet.
 • Fratii au 10% reducere!

Luni-Duminica: 25 lei/ zi

Full club:

 • Acces camera de joacă şi camera cu jocuri xbox, biliard, foosball pentru copii între 7-15 ani.
 • Se poate ieşi şi reintra pe parcursul aceleiaşi zile.
 • Doi adulţi pot intra gratuit în preţul unui bilet.
 • Fratii au 10% reducere!

Luni-Duminica: 25 lei/ zi

Ateliere de creaţie

Sunt dezvoltate cu personal specializat pentru a îmbunătăţi capacităţile cognitive şi creative ale copiilor şi nu în ultimul rând pentru a-i ajuta şi cunoască talentele dar şi socializeze.

O parte dintre atelierele de creaţie poartămarca” locului de joacă Ceburashki Kids Club, putându-le identifica foarte uşor: „Nasturashki”, „Balonashki”.

Pentru a participa la ateliere puteţi consulta programul de evenimente . Pentru toate detaliile sau variantele posibile va stăm la dispoziţie telefonic sau prin formularul de contact .

Cursuri şi alte activităţi

Pe lângă ateliere ne-am gândit şi la copii energici pentru care grădiniţa şi şcoala nu sunt de ajuns şi am căutat va punem la dispoziţie cursuri care intereseze subiectele actuale şi în vogă din societate.

Cursurile de Dans le oferă micuţilor o dezvoltare a capabilităţilor motrice; Cursurile de autoapărare şi YOGA îşi propun le ofere disciplină şi echilibru; Cursurile de de Improvizaţie şi Actorie îi scapă de teamă vorbitului în public şi îi transformă din micuţi ruşinoşi în în micuţi cărora nu le este teamă se exprime, cu o mulţime de prieteni; Cursurile de eticheta vor oferi copiilor coduri de conduită şi comportament alese, iar cursurile cu profil Creativ le vor dezvolta imaginaţia.

Spectacolele sunt periodice, şi întotdeauna anunţate din timp pe pagina de Facebook sau în programul de evenimente, şi oferă micuţilor o ieşire din cotidian. Spectacolele pot fi: de magie, de teatru, de teatru de păpuşi sau alte variante care îi vor transpune pe aceştia în lumi de poveste şi care îi vor face şi dorească revină la „Ceburashki Kids Club”.

 • Cursuri de Dans Modern- 120 RON – 4 şedinţe/luna
 • Cursuri de Karate – 190 RON – 8 şedinţe/luna
 • Cursuri de Improvizaţie & Actorie – 120 RON – 4 şedinţe/luna
 • Cursuri Dans Sportiv – 180 RON – 8 şedinţe/luna
 • Cursuri de Yoga-120 RON – 4 şedinţe/luna
 • Cursuri de Pictură – 180 RON – 8 şedinţe/luna
 • Curs de Balet – 180 RON – 8 şedinţe/luna

Rezervări Personalizate

Pentru ne dorim fim altfel decât ceilalţi şi întotdeauna aproape de dumneavoastră şi copii dumneavoastră, la „Ceburashki Kids Club” se pot organiza oricare dintre aceste activităţi sau alt fel de activităţi sau spectacole pe care vi le doriţi, chiar dacă nu sunt prevăzute în programul obişnuit de activităţi, în măsură în care colaboratorii noştri sunt disponibili şi locul de joacă este liber.

Pentru acest tip de rezervări personalizate, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic, prin formularul de contact sau la adresa de email: office@ceburashki.ro, şi promitem vom încerca îndeplinim toate dorinţele dumneavoastră şi îi facem pe micuţi fericiţi.

 
Scroll Up