Clubul de Vara „Ceburashki”

Incepand cu 18 Iunie, reincepem Clubul de Vara pentru copii „Ceburashki Kids Club”!

Clubul de Vara  Ceburashki.

Ofera-le micutilor tai o vara de poveste!

Pentru ca suntem specializati in tot ce inseamna distractii si activitati educative pentru copii, impreuna cu o echipa vesela si multi colaboratori profesionisti am conceput cel mai interesant program de club de vara. Totul pentru copii care nu vor doar sa se distreze, ci sa si invete lucruri noi, in cel mai vesel mod la Ceburashki Kids Club.

Clubul de vara este structurat pe noua module. Fiecare dintre aceste module se desfasoara de-a lungul unei intregi saptamani. De luni pana vineri intre 09:00 si 16:30.

De-a lungul celor 9 saptamani vom aborda teme ca: Saptamana Prieteniei, Saptamana Dezvoltarii Personale, Calatorie in jurul lumii, Saptamana experimentelor stiintifice, Lumea Cosmica, Sa ne hranim sanatos, Lumea animalelor, Ce vrei sa devii cand vei fi mare si nu in ultimul rand ultima saptamana care va fi dedicata distractiei fara limite, Saptamana personajelor de poveste.

Puteti lua parte la 1 zi, 1 saptamana sau 1 luna de scoala de vara. Noi suntem aici pentru micutii dumneavoastra.

Va oferim ca si exemplu programul primei saptamani:

Suntem extrem de flexibili in ceea ce priveste programul (puteti veni sa luati micutii mai devreme, ii puteti aduce mai tarziu, ii puteti aduce doar in anumite zile sau in anumite saptamani) clubului de vara si de aceea pentru orice detaliu suplimentar sau o oferta personalizata, diferita de cea standard sa ne contactati.

Puteti consulta oferta completa aici!

Puteti vizualiza fotografii ale atelierelor in galeriile foto din site dar si pe pagina noastra de Facebook

Va stam la dispozitie atat telefonic 0723.669.213 cat si prin intermediul emailului: office@ceburashki.ro sau a formularului de contact.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + twelve =

 
Scroll Up