Cursuri de sah – incepatori & avansati

Sahul isi are originile in antichitatea indiana si persana, fiind un sport care a traversat mileniile, pastrandu-si in timp  aproape toate caracteristicile pentru care a fost inventat si practicat.

Initial gandit doar pentru formarea elitelor, sahul a devenit extrem de popular. Odata cu dezvoltarea tehnologiei informatice, sahul a patruns in scoli, devenind obiect de studiu de baza in formarea tinerilor scolari.

Marile puteri ale lumii (SUA, Rusia si China) au introdus sahul in scoala ca o metoda eficienta de educare a copiilor. Este un sport care accentueaza spiritul luptei sportive.

Sahul dezvolta memoria, capacitatea de calcul, atentia distributiva, rabdarea, oferind satisfactia unei lupte bazate pe inteligenta, experienta si curaj. Sahul te ajuta sa ai mentalitate de Campion!

Ceburashki Kids Club impreuna cu Casa Sahului – Scoala de Sah M.F. Mihai Panait invita copiii sa descifreze tainele sportului mintii!

In dorinta de a veni in sprijinul tuturor copiilor isteti, pasionati de sah, incepatori sau neinitiati, avansati sau doar curiosi, va oferim dragi parinti, urmatoarele module de curs:

Curs de sah pentru Incepatori si Curs de sah pentru Avansati

Ambele module sunt formate din cate 10 sedinte a 9o de minute. Pentru detaliile complete, va rugam sa accesati paginile dedicate, pentru fiecare dintre cele doua cursuri.

Va asteptam!

BONUS cursantii nostrii primesc acces 30 minute la locul de joaca!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =

 
Scroll Up