Curs de arta (creatie prin ReCreatie)

„Toti copiii se nasc artisti” spunea Pablo Picasso.

Cursul de CREATIE prin ReCreatie, este tinut de Mihaela Pirvu, artist plastic si pedagog cu experienta. Ea a studiat arta plastica de cand se stie, a terminat liceul Nicolae Tonitza, Facultatea Nicolae Grigorescu, masterul iar in 2012 a primit gradul de Doctor in Arte vizuale.

Grupele sun formate din maxim 8 copii.

Varsta: 4-7 ani; 8-11 ani; 12-17 ani; adulti

Durata atelier: 50 minute

Atelierul va cuprinde exercitii pentru dezvoltarea creativitatii, o incursiune in istoria artelor plastice, aplicatii practice a celor studiate si incheiem cu tragerea unor concluzii si invataturi teoretice.

Cursul este structurat pe module ce dureaza o luna (de doua ori pe saptamana~8 sedinte) in valoare de 180 lei. Materialele sunt asigurate de noi.

„Intr-o lume agitata, alunecand in jurul nostru intr-un ritm accelerat si nesigur, gasim tot mai putine momente pentru noi insine. Suntem tentati sa vindem, sa cumparam orice; negociem totul, mai putin linistea noastra interioara. Pictura ramane un tratament sigur al acestui dezechilibru si ofera remediul cel mai la indemana: a privi. Nu cred ca exista vreo cale mai eficienta de a regasi armonia interioara decat aceea de a privi.

Nu mi-am propus sa schimb lumea, nici sa impresionez sau sa provoc prin originalitate. Am privit aceasta preocupare a mea ca pe o calatorie spre mine, o calatorie cu trenul catre o destinatie necunoscuta. Un tren plin de ferestre care te indeamna sa privesti si te invita sa cunosti.” – Mihaela Pirvu

”Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra.” – Pablo Picasso.

BONUS cursantii nostrii primesc acces 30 minute la locul de joaca!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 16 =

 
Scroll Up