Petrecere de Halloween pentru copii

Va asteptam Sambata, 28 Octombrie 2017, la Ceburashki Kids Club pentru a petrece!

Am pregatit special pentru micutii dumneavoastra, un eveniment All Inclusive. Acestia pot veni costumati in eroii preferati!

Evenimentul va incepe la ora 11:00 si va contine 2 ateliere si un spectacol de magie. Vor exista, bineinteles si momente de distractie libera. Cei mici vor putea socializa, canta, dansa si servi din preparatele pe care clubul Ceburashki le-a pregatit pentru ei.

Intre 11:00 si 12:00 vom primi invitatii, apoi incepand cu 12:00, timp de o ora, micutii vor fi purtati in lumea magica printr-un spectacol de poveste.

Incepand cu ora 13:00, timp de o ora acestia vor lua parte la un atelier tematic de arta.

Incepand cu ora 14:00 timp de o ora micutii vor avea program liber de distractie impreuna cu animatorii nostrii. La final, incepand cu ora 15:00 va incepe un atelier tematic de creatie, care va marca dupa inca o ora sfarsitul minunatei petreceri.

Pentru detalii suplimentare accesati pagina dedicata a evenimentului, iar daca aveti neclaritati sau doriti sa faceti o rezervare ne puteti contacta telefonic, prin email la adresa office@ceburashki.ro sau completand formularul de contact.

Deasemenea, ne puteti contacta si pe Facebook, accesand pagina oficiala Ceburashki Kids Club.

 

Va asteptam!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 14 =

 
Scroll Up