Gimnasica aerobica sportiva pentru copii

Gimnastica aerobica sportiva este benefica organismului atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Prin aceste exercitii si miscari complexe realizate sub indrumarea unui antrenor dedicat. Astfel, sunt dezvoltate toate grupele musculare, iar flexibilitatea corpului creste.

Desi la inceput gimnastica aerobica sportiva pare a fi prea solicitanta pentru cei mici, cu timpul, conditia fizica se va imbunatati si vor aparea modificari ale respiratiei si circulatiei sangelui si mai mult decat atat, putem adauga coordonarea si imbunatatirea abilitatilor de interactiune si socializare alaturi de ceilalti copii participanti.

Prin aceste antrenamente urmarim dezvoltarea tuturor calitatilor motrice, precum viteza, forta, flexibilitate, rezistenta si coordonarea. In timpul antrenamentelor se lucreaza la postura, la gratie si la atitudine. Se realizeaza o dezvoltare fizica armonioasa a copilului.

Cei mici vor invata elementele de baza din gimnastica precum, roata, stand pe maini sau rasturnare lenta inainte/inapoi , precum si elemente cu un grad de dificultate mai mare.

Antrenamentele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, atat pentru cei incepatori cat si pentru cei care au mai practicat gimnastica sau alte ramuri sportive.

Curs realizat impreuna cu Honey Bears Club.

Puteti regasi toate detaliile depsre acest curs in pagina dedicata a evenimentului.

Va asteptam!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 19 =

 
Scroll Up