Cursuri de dans sportiv

Dansul este o activitate naturală a omului!

Dansul sportiv este folosit pentru a defini latura competitivă a dansului de societate. Această activitate, interesantă şi plină de farmec, de petrecere a timpului liber, a fost redenumită pentru a se potrivi cu imaginea sa modernă de sport solicitant.

Caracteristicile sale constau în forță fizică, agilitate, coordonare, rezistentă, nivel ridicat de fitness, disciplină, munca în echipă, har, stil şi interpretare muzicală.

Acesta aduce o serie de avantaje. Un mod aprofundat şi în acelaşi timp delicat de a pune în mişcare corpul tău. Dezvoltă coordonrea minţii şi a muşchilor. Incurajează menţinerea unei posturi bune, idiferent de vârstă, dezvoltă tonusul muscular.

Este unul din puţinele hobby-urile care pot fi un formidabil mijloc social. Ajută în dezvoltarea abilităţilor de comunicare, promovează încrederea în sine şi în ceilalţi, dezvoltă creativitatea artistică şi interpretarea muzicală.

Antrenamentele sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, atat pentru cei incepatori cat si pentru cei care au mai practicat dans sau alte ramuri sportive.

Pentru a afla toate detaliile accesati pagina dedicata a evenimentului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

 
Scroll Up