Clubul de Vara Ceburashki

Ofera-le micutilor tai o vara de poveste!

Pentru ca suntem specializati in tot ce inseamna distractii si activitati educative pentru copii, impreuna cu o echipa vesela si multi colaboratori profesionisti am conceput cel mai interesant program de club de vara. Totul pentru copii care nu vor doar sa se distreze, ci sa si invete lucruri noi, in cel mai vesel mod la Ceburashki Kids Club.

Clubul de vara este structurata pe noua module. Fiecare dintre aceste module se desfasoara de-a lungul unei intregi saptamani. De luni pana vineri intre 09:00 si 16:30.

De-a lungul celor 9 saptamani vom aborda teme ca: Saptamana Prieteniei, Saptamana Dezvoltarii Personale, Calatorie in jurul lumii, Saptamana experimentelor stiintifice, Lumea Cosmica, Sa ne hranim sanatos, Lumea animalelor, Ce vrei sa devii cand vei fi mare si nu in ultimul rand ultima saptamana care va fi dedicata distractiei fara limite, Saptamana personajelor de poveste.

Puteti lua parte la 1 zi, 1 saptamana sau 1 luna de scoala de vara. Noi suntem aici pentru micutii dumneavoastra.

Puteti consulta oferta completa aici!

Va stam la dispozitie atat telefonic 0754.066.555 cat si prin intermediul emailului: office@ceburashki.ro sau a formularului de contact.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Scroll Up