Atelier Educational – Și copiii pot acorda primul ajutor!

Învățarea câtorva principii simple de prim-ajutor are nu numai rolul de a pregăti copiii să se descurce în situațiile de urgență, dar, de asemenea, îi ajută să dezvolte compasiune, stimă de sine, responsabilitate, înțelgerea valorii unei vieți.

 De la cea mai fragedă vârstă, copiii pot învăța să ceară ajutor și chiar să il acorde la un nivel de bază. Mintea ascutita a unui copil, genialitatea lui nu este limitata decat de puterea lui fizica si de starea emotionala. Sau de gandirea noastra limitativa ca un copil nu trebuie sa stie sau nu poate sa faca asa ceva.

 A învăța copilul tehnici de prim ajutor poate fi la fel de fascinant ca o lecție despre corpul uman. Pentru că toți copiii învață cel mai bine când sunt relaxați și jucăuși, acest curs va fi adaptat nevoilor și înțelegerii lor, astfel încât ei să rămână cu noțiunile de bază de prim ajutor.

Informațiile vor fi adaptate pe categorii de vârstă după cum urmează:

  • 6-8 ani
  • 9-12 ani
  • adolescenți

Cine tine cursul?

Magdalena Dragan – autor al protocoalelor medicale de malpraxis si a Manualului de Nursing ( tiparit cu ajutorul spitalului Euroclinic- „Selectie de diagnostice si procese de nursing”), al ghidului ilustrat pentru acordarea primului ajutor in afara spitalului, parte a trusei familiale de urgenta, conceputa de mamicilasuperlativ.ro si al unui jurnal de proiect pentru parinti si copii, in cadrul proiectului cu acelasi nume, desfasurat de Asociatia S.U.P.R.A.- „Emotiile nu sunt de mancare”

Specialist in educatie medicala a tinerelor mamici (mamicilasuperlativ.ro), coaching (specializare in coaching si NLP- coachinglasuperlativ.ro), educatie nutritionala ( Institute of Integrative Nutrition – New York), Asociatia S.U.P.R.A.- (asociatia-supra.ro) pentru persoanele cu probleme de greutate, evenimente, targuri, tabere, seminarii, conferinte, proiecte.”

Cum participati la acest curs?

  • Durata unei lecții este de 1 ora (acest curs este format din 3 lectii, fiecare lectie cuprinde informatii noi si este de preferat sa se frecventeze tot cursul)
  • In fiecare miercuri si vineri de la ora 18:00
  • Costul pentru fiecare copil este de 30 lei/ora
  • Cursul incepe cu un minim de 10 copii la lectie

Pentru detalii, program si înscrieri: office@ceburashki.ro/0754.066.555/mamicilasuperlativ@gmail.com sau prin formularul de contact.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 12 =

 
Scroll Up